Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμη

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για την αποστολή των Φωτογραφιών. Χρόνια
Πολλά σε όλους τους συμπολίτες μας!

Μεγάλη Πέμπτη.



Μεγάλη Παρασκευή.







Μέγα Σάββατο.

2 σχόλια:

  1. Τώρα που πέρασαν οι μέρες του Πάσχα, μου επιτρέπετα να γκρινιάξω λίγο;; Αλήθεια εσείς το Χριστός Ανέστη το ακούσατε; Εγώ αν κ ήμουν εκεί, χαμπάρι δεν πήρα πότε το είπε ο παπάς...Μερικά μικρόφωνα θα βοηθούσαν. Και αυτή η καμπάνα, ιδέα μου είναι ή άρχισε να χτυπάει πολύ πιο πριν.
    Μικρές λεπτομέρειες, εύκολες να ρυθμιστούν που θα άλλαζαν εντελώς τις "εντυπώσεις" μας από το βράδυ της Ανάστασης.
    Το καλό βέβαια είναι ότι φέτος ησυχάσαμε τουλάχιστον από τον πανικό των βεγγαλικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γκρινιάξεις πολύ όχι λίγο. Οταν η εκκλησία σε καλεί για την ανάσταση πρέπει να φροντίσει να το ακούσεις το Χριστός Ανέστη. Πρέπει να σε ...υπολογίσει λίγο δηλαδή.

    Για άλλη μια φορά ανοργανωσιά και ψιλο-μπάχαλο. Αλήθεια προχτές Κυριακή γιορτάσαμε (;) την επέτειο του ερχομού των Αγίων Φανέντων; Πήρατε χαμπάρι τίποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.