Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Καρναβάλι 2010 στην Κεφαλονιά

Κάτι λείπει, κάτι λείπει......

Καλά να περάσετε και αυτή την αποκριά φίλοι και συμπολίτες!




1 σχόλιο:

  1. Αγαπητό "ΡΟΥΠΑΚΙ" είναι πολύ εύστοχη η παρατήρηση οτι κάποιου δήμου το φυλλάδιο απουσιάζει... Όπως γενικώς απουσιάζουμε απο παντού!!! Είμαστε γενικώς εκτός πραγματικότητας... Εξάλλου, εμείς εδώ και πολλά χρόνια, είμαστε το επίκεντρο του καρναβαλιού, αλλά δυστυχώς όχι μόνο την περίοδο του καρναβαλιού!!! Γενικώς!!! Οπότε αφού επι τόσα χρόνια, είμαστε ο μόνιμος "καρνάβαλος" του νησιού και ολοχρονικά γιατί να μπούμε στα έξοδα και στον κόπο να κάνουμε εκδηλώσεις... Εξάλλου στο δήμο μας, δε χρειάζεται ούτε αθλητισμός, ούτε πολιτισμός, ούτε τίποτα για να "ξεσκάσουν" οι νέοι κυρίως αλλά και γενικότερα οι συνδημότες μας... Όλα είναι περιττά... Και μη μου πείτε οτι τα ισοπεδώνω όλα, γιατί βγείτε και πείτε μου τι αξιοπρεπείς δραστηριότητες έχει ο δήμος ως διέξοδο για τους νέους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.