Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Γ. Πολυχρονάτος: Πολίτες και ...ζωντανά!

Αναδημοσιεύουμε από την efimeridaKefalonia:

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν στην τοποθέτησή του ο κάτοικος Σάμης και από 1η Σεπτεμβρίου Τοπικός Σύμβουλος, Γιώργος Πολυχρονάτος, σχετικά με την ανακοίνωση του Διονύση Κοκκόση, αναφορικά με τα κομμένα χόρτα. Στη δική του απάντηση τονίζει τα εξής:

«Προφανώς ο κύριος Αντιδήμαρχος δεν έχει αντιληφθεί οτι στηn πόλη της Σάμης τα κοπάδια τα έχουμε τοποθετήσει εκτός οικισμού. Δεν το παρεξηγώ αυτό γιατί η Δημοτική Αρχή την σχέση της με τη Σάμη την έχει μόνο από αφηγήσεις άλλων και εικόνες στο διαδίκτυο, μια και η φυσική της παρουσία είναι ανύπαρκτη εδώ και παρά πολύ καιρό… 

Τώρα όσον αφορά τα χόρτα κύριε Αντιδήμαρχε τα περισσότερα είναι από τα πεζοδρόμια και τις άκρες των δρόμων που αναγκάστηκαν οι κάτοικοι της πόλης μας με εθελοντική εργασία και τη συνδρομή δυο-τριών πολύ φιλότιμων υπαλλήλων να κόψουν για να μην τους φάνε τα φίδια και τα ποντίκια και την αποφυγή πυρκαγιών γιατί για το θέμα της καλαισθησίας ενόψει της τουριστικής περιόδου δεν το συζητάω καν, είναι ανύπαρκτο. 

Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι υπάλληλοι έχουν προσληφθεί στην Δημοτική Ενότητα Σάμης, με πιο αντικείμενο εργασίας και που ακριβώς, εννοώ σε ποια τοποθεσία δουλεύουν, ώστε να καταλάβουμε γιατί υπάρχει έλλειψη προσωπικού; 

Αν λοιπόν θα έπρεπε να κάνετε κάτι θα ήταν να οργανώσετε σωστά το δυναμικό σας και να αντιμετωπίσετε τους Σαμικούς σαν ισότιμους πολίτες της Κεφαλονιάς, που αξίζουν τα αυτονόητα και όχι να κάνετε υποδείξεις περί διατροφικών παροχών, για τα ζωντανά μιλάω…».


Γιώργος Πολυχρονάτος

Πηγή: http://efimeridakefalonia.gr/?p=33805

3 σχόλια:

  1. Για να ΄τοιμαστούμε να κανονίζουμε και τα σκουπίδια μοναχοί μας.... Χάθηκε η ντροπή. Τουλάχιστον στο νέο ΤΣ θα ακούγεται και μια άποψη. Μπράβο στο Γιώργο Πολυχρονάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνοιξη για τη Σάμη προβλέπεται. Νέοι υπάλληλοι θα προσληφθούν, το αρχαιολογικό Μουσείο θα γίνει, ένα πολιτιστικό κέντρο θα ετοιμαστεί, μια μεγάλη βιβλιοθήκη επίσης θα γίνει, οι δρόμοι θα είναι καθαροί, τα αρχαία θα περιφραχτούν και θα είναι επισκέψιμα. Μέρες ευτυχίας ανοίγονται. Κατά τα άλλα, θα βρέξει κι εφέτος πολύ, θα πέσει χιόνι, σεισμοί θα γίνουν, οι λάσπες θα ξανάρθουν και πλήρης ημερών θα ανατείλει η καινούργια τετραετία. Κύκλους βαδίζουμε, να περάσει κι ο επόμενος αιώνας. Γιατί ποιος ξέρε, στο μεθεπόμενο η θάλασσα θα ανέβει μέχρι τα Τζανετάτα. Μη νομίζετε λοιπόν, πως δεν είναι σοφή η εξουσία. Γι΄αυτό είναι μια σκέτη νούλα.

    ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γιατί ωρές να τα δώκουμε του ζωντανώνε μας; κειος ο σανός ο φρέσκος δικάει για πέντε χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.