Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Χωματερή; Ευχαριστούμε!

Δίπλα στην πόρτα μας, στα παλιά "σφαγεία"που δεν δουλέψανε ποτέ, στα Πουλάτα,  ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η τοπική του διοίκηση/αντιδημαρχία Σάμης λειτουργούν εδώ και χρόνια μια παράνομη χωματερή όπου στοιβάζονται χόρτα κλαδιά, αλλά και καρέκλες ψυγεία(!) στρώματα, λάστιχα, γκαζάκια και ότι άλλο σκουπίδι βάζει ο νους σας!! 

Έτσι, οι πόρτες κάποιων καλλωπίζονται, τα άχρηστα φεύγουν, οι "διευκολύνσεις" εξοφλούνται, ενώ οι συμπολίτες μας της ευρύτερης περιοχής "αρωματίζονται" και "καθαρίζουν" τα πνευμόνια τους με προϊόντα καύσης από υλικά που θα έπρεπε ο Δήμος να τα διαχειρίζεται αλλιώς, προστατεύοντας το περιβάλλον και την υγεία των συμπολιτών μας. 

Η εισαγγελία προς ώρας σιωπά, ενώ, μέσα στις εκλογές(!!) και εν μέσω βροχής υποσχέσεων, τουριστικής περιόδου και αρχών καλοκαιριού, το παιχνίδι καλά κρατεί... Οι φωτογραφίες είναι γλαφυρές, μιλάνε από μόνες τους.

Βεβαίως να απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους διατελέσαντες τοπικούς άρχοντες για την ευρηματικότητά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της τουριστικής περιοχής μας...

Ντουμανιασμένος Κάτοικος

1 σχόλιο:

  1. Ντουμανιασμενε, στειλε τις φωτογραφιες στην ανωτερη υπηρεσια της τοπικης διοικησης (βλεπε Γερμανικη Πρεσβια), να πεσουν κεφαλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.