Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Πολιτικές Πράξεις -2014

Νέοι καιροί, νέα ήθη!

Δύο εβδομάδες περίπου πριν τις εκλογές και οι "κορυφαίες πολιτικές πράξεις" αποτελούνται από:

Εκκλησιασμούς, πανηγύρια και λιτανείες 

Περιοδείες σε Πρωτομαγιές και χοροστασιά

Κουβεντούλες, ψιθύρους και φήμες

Χαιρετούρες, "διανομές" και ...άγιος ο Θεός.

Αμ τα προηγούμενα; Μεταγραφές, αποχωρήσεις και αναγκαστικές "ανανεώσεις" (άμα σου φεύγουν πρέπει να βάλεις καινούριους....)

Απόλυτη σιωπή για το τί πιστεύουν, τί στοχεύουν, τι (ξανα)θα προσπαθήσουν! Ούτε καν για "γεφύρια"!

Κουβέντα για το τί πέτυχαν, που απέτυχαν, τί έμαθαν!

Άχνα για την κατάντια της λειτουργίας του Δήμου, τις "ανεξαρτητοποιήσεις" και τις όψιμες "συστρατεύσεις" - λες και δε θυμόμαστε τι έλεγαν, τι έταζαν, τι φώναζαν.

Για θυμηθείτε το πρόσφατο "εθελοντικό" Γηροκομείο Σάμης; ας περιμένει κάποιους μήνες ακόμη, τρέχουμε για σταυρούς τώρα.

Μοναδικό σχέδιο το πώς θα εκλεγούν  και όχι το πώς θα διοικήσουν αν εκλεγούν. Γι αυτό μετά την εκλογή ένας-ένας στρίβει γι αλλού: δε συμπίπτουν οι στρατηγικές, "άλλα μας είπες άλλα κάνεις"...

Μοναδική εγγύηση το πρόσωπο και όχι οι γνώσεις, η εμπειρία, το τί έχει πετύχει ο καθένας και πως. Βγάλτε τουλάχιστον τα μαύρα γυαλιά να το βλέπουμε αυτό το πρόσωπο!  

Μαύρα γυαλιά πρωτομαγιάτικα! 
Παράξενη Πρωτομαγιά!

Πάραλος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.