Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Προσοχή, κίνδυνος κατάρρευσης!

Αναδημοσιεύουμε από τα "Νέα της Κεφαλονιάς"


Ρωτώντας πας στην πόλη! Στόματα σφραγισμένα να μην απαντάνε σε ερωτήσεις. Κι όμως εμείς μάθαμε γιατί έχουν τοποθετηθεί τα πλαστικά προστατευτικά στην μικρή πλακόστρωτη γωνιά πάνω από την Αντίσαμο!

Οπτικώς δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και όλοι παραμερίζουμε τα προστατευτικά και αγναντεύουμε την θέα! Μέγα λάθος, φίλοι μου! Από κάτω είναι κούφιο !!!!! Κίνδυνος κατάρρευσης!


Αυτό σημαίνει ότι καλά θα κάνει ο Δήμος να το κλείσει με αλυσίδα ή κολονάκια, ή έστω να βάλει μιά πινακίδα που να εξηγεί τον λόγο, πριν συμβεί κάποιο μοιραίο ατύχημα!


Ρουπάκι: Επιτέλους κάτι κινείται στην περιοχή μας. Στην μια άκρη ένα γεφύρι  στην άλλη άκρη μια ...γωνιά!...

2 σχόλια:

  1. ...ο ίλιγγγος της ελεύθερης πτώσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε βάζουνε ταμπέλα επικινδυνότητας, τι ταμπέλα, να το αποκλείσουν από όλες τις μεριές χρειάζεται. Αλλά φαίνεται πως ο κίνδυνος απώθησης τουριστών -δυσφήμισης, δηλαδή- δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν λογικά. Είμαστε καλά; γι' αυτό δε θα έρθουνε οι τουρίστες; Αντίθετα θα σταματήσουνε αν δυσφημιστεί η περιοχή κι όχι αν σημανθεί ως επικίνδυνο κάποιο μέρος της. Γιατί αυτό σημαίνει σεβασμός και υπευθυνότητα, λέξεις που μας έχουν αφήσει από καιρό. Αντίθετα έχουν εγκατασταθεί λέξεις και φράσεις όπως: στρουθοκαμηλισμός, μεμψιμοιρία, ανημπόρια, έλλειψη οράματος. Εν τέλει εγκληματική αδιαφορία.

    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.