Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Μην πάει ο νους σας στο κακό...

Απλά μας φάνηκε ενδιαφέρον αυτό το άρθρο. Πάντα η ανάπτυξη πρέπει να ισορροπεί. Με το σεβασμό; το περιβάλλον; τους νόμους και τους κανόνες; Για να αποφεύγουμε τα "αγνώριστα" (μη πούμε και τα "σαν τα μούτρα μας"....).....

Αναδημοσιεύουμε από το Newsit.

Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Ειδικά στην περίπτωση του όρμου “Βαθύ”, στον Άγιο Νικόλαο, η φωτογραφία που αποτυπώνει το πριν και το μετά είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτική.


Μέσα σε διάστημα 7 χρόνων, ο όρμος στο Βαθύ άλλαξε όψη με αποτέλεσμα να μην θυμίζει σε τίποτα την “άγονη” ομορφιά του παρελθόντος.Μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες έχουν αναπτυχθεί πάνω στο κύμα, σε απόσταση αναπνοής από τον αιγιαλό. 

Σύμφωνα με το prismanews.gr, αντίστοιχες εικόνες εντοπίζονται και σε πολλές ακόμα περιοχές της Κρήτης όπου ο φυσικός πλούτος έγινε ... θυσία στο βωμό της τουριστικής βιομηχανίας.

4 σχόλια:

 1. Άντε να έρθει ο τουρισμός και στη Σάμη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ante kai sthn Antisamo siga siga...htan mexri na ginei h arxh....se 5 xronia tha plhrwnoume kai eisodo....kalhnyxta kai oneira gluka...

  Skortzabounos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. h sami aniki sto kikloma simferonton.opianou den tou aresei na pah na menei sto pirgi pou eine kai pio ftina.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.