Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Bazaar βιβλίου στον Κύβο


Βιβλίο: Μόρφωση, χαλάρωση, επικοινωνία...

'Οπως και να το δει κανείς το βιβλίο είναι η καλύτερη συντροφιά και το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για διάβασμα.

Το βιβλιοπωλείο μας εξασφάλισε και σας προσφέρει επιλεγμένα βιβλία σε απίστευτες τιμές, κατά τη διάρκεια του πρώτου bazaar βιβλίου που διοργανώνουμε στο χώρο μας στην οδό Βανδώρου 13, στην πλατεία Καμπάνας.

Από 17 Ιουλίου και μέχρι 15 Αυγούστου μπορείτε να βρείτε βιβλία λογοτεχνικά και παιδικά των εκδόσεων: Πατάκης, 'Αγκυρα, Οδυσσέας, Opera, Λιβάνης, Λαγουδέρα, Αιγιαλός κ.α. σε τιμές από 0,50 έως 4,00 ευρώ.

Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε καθημερινά από τις 9,00 το πρωί μέχρι τις 14,30 και από τις 18,00 έως τις 21,30.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2671026872 ή στο info@e-kivos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.