Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση από το Δήμο Σάμης την οποία και αναπαράγουμε αυτούσια:

Sami Hellas Underwater Cave Exploration ProjectSHUCEP

24 έως 28 Φεβρουαρίου 2009

Αγαπητοί κύριοι, σας ενημερώνουμε ότι οι Hellas Underwater Explorers Γιώργος Πέτρου και ο Δήμος Σάμης κατά την χρονική περίοδο 24 έως 28 Φεβρουαρίου 2009 θα πραγματοποιήσουν εξερεύνηση των υποβρυχίων σπηλαίων των βαράθρων:
  1. Αγγαλάκη
  2. Αγία Ελεούσα
  3. Άγιοι Θεώδωροι
  4. Σωτήρα
Και το σπήλαιο της λίμνης Καραβόμυλος.

Στις 28/2/2009 θα πραγματοποιηθεί δημόσια προβολή underwater video σε χώρο του δήμου Σάμης. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τον Δήμο Σάμης για τον ακριβή τόπο και χρόνο.

Σας καλούμε να καλύψετε αυτό την πρωτοποριακή εξερευνητική αποστολή. Για την συμμετοχή σας και τον συντονισμό της συνεργασίας μας παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Μετά τιμής Γιώργος Πέτρου / I.Trainer

Hellas Underwater ExplorersΟργάνωση μελετών / Σχολή αυτοδυτών / Εξερεύνηση

GARYTTOU 152 AGIA PARASKEVI , 15343 ATHENS, ATTIKI, GREECE

Tel/phone 2117005054
Mobile 6937718204 & 6933134434
gpetrou@ontelecoms.gr
www.underwater-explorers.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.