Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Πλίνθοι επι κεράμων...

Ο καθηγητής κος Τσελέντης είπε στον κο Δήμαρχο (μας) ότι η Κεφαλονιά δεν είναι ΠΕΡΟΚΕ!! Ψάχνω, ο αδαής, στο λεξικό και μαθαίνω ότι περοκέ λένε τον παπαγάλο. Μήπως ήθελε να πει κάτι άλλο ο "ποιητής";;

Προς τα ψάρια της περιοχής: Προσοχή, προσοχή, στα νερά μας κυκλοφορούν σακούλες!! Υπάρχει κίνδυνος να τις καταπιούν και να πάνε από ασφυξία...

Πολλοί περιμένουν τον 5+ ( διαβάζεται και 5R plus) για να κοιμηθούνε χωρίς παπούτσια και μπουφάν. Και γω θυμάμαι τον παππού μου που έλεγε πως μετά Χριστόν πας προφήτης γάιδαρος...

Σε μάς έσπασε το ρήγμα, στην Αγγλία σπάσαν τα νερά... καλά γεννητούρια και βίοι παράλληλοι: εκεί φωνάζουν του δημάρχου που δεν έδωσε τσουβάλια με άμμο, ενώ εδώ τσιμουδιά. Τόση τσιμουδιά που μέχρι και ο Δήμαρχος τό ΄ριξε στα ...νοήματα. Βαθιά νοήματα και βάθη αμέτρητα!..

Α, ο Σωτηράκης μόλις έμαθε για το γηροκομείο της Σάμης! Τόσο καιρό δεν διάβαζε, δεν έβλεπε. Αυτό θα πει "πολιτικός τουρισμός"!! Άντε και καλή (νέα) τετραετία. Τα πρώτα δέκα χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά μαθαίνεις...

Εθελοντισμός για να λειτουργήσει το γηροκομείο. Και απαραίτητος ...συντονισμός, που γίνεται ...σφετερισμός για να προ(σ)καλέσει και τα συχαρίκια από πρώην. Και με δελτία τύπου κατα παραγγελία. Δι ενεργειών μου σας λέω, εγώ το άνοιξα!

Το γηροκομείο που άνοιξε (;) ο ....σεισμός. Πλίνθοι και κέραμοι και αντί τσιμέντο θράσος. Απύθμενο. Σαν το ρήγμα...

Ολιγαρχικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.