Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Μνημόσυνο εννέα ημερών

Αύριο το πρωί (Σάββατο 19 Οκτωβρίου) θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο στη μνήμη του μακαριστού π. Χρυσοστόμου Αλεξάτου, τόσο στη Μονή της Παναγίας των Αγριλίων στη Σάμη, όσο και στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι της Βουλιαγμένης. 

Οι κατά πνεύμα και σάρκα συγγενείς του, ας ενώσουμε τις προσευχές μας για την ανάπαυση της ψυχής του.

π. Γ. Φ. Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.