Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Major Arx - Το Κτήριο των Προσκόπων: Όλες οι εποχές!

Δείτε και κατεβάστε το "Κτήριο των Προσκόπων" κάνοντας κλικ στην πρώτη σελίδα παρακάτω ή στο banner δεξιά.


1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί φίλοι του ΡΟΥΠΑΚΙΟΥ, Σας ευχαριστώ για την έκπληξη. Πάντα πίστευα πως τα τελευταία χρόνια, η ιστοσελίδα σας, με τις δυσκολίες που υπάρχουν, προσπαθεί να πει δυο σωστά λόγια και με το ελέυθερο βήμα της να δώσει ένα μικρό, έστω, όραμα για την περιοχή μας. Αλλά, δεν το περίμενα πως θα κάμετε ευκειό το θαύμα. Και λέω, θαύμα, γιατί έτσι έπρεπε να το είχαν δει, το ΚΤΗΡΙΟ, οι κατά καιρούς άρχοντες της Σάμης. Κι ένα θαύμα μπορεί να διασκεδάσει, να ψυχαγωγήσει και συνάμα να φυτέψει σπόρους πολιτισμού στους ανθρώπους της περιοχής, κυρίως στους νέους.Τους νέους που μονάχα αυτοί είναι το μέλλον μας. Μακάρι, να διαβαστεί και να συγκινήσει. Γιατί ποτέ δεν καταλάβαμε, χρόνια τώρα, τι θα μπορούσε να προσφέρει ένα κτήριο σαν αυτό. Αλλά, ποτέ δεν είναι αργά...

    MAJOR ARX

    Υ.Γ. Κάποια λαθάκια που θα τα βρουν σίγουρα οι αναγνώστες, τους έχω εμπιστοσύνη πως θα τα δουν με συμπάθεια. Άλλωστε...προφορικά...μου τα διηγήθηκε το ΚΤΗΡΙΟ, πού να προλάβω κι εγώ να τα σεστάρω!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.