Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Μήπως κάνουμε λάθος;

ΓΙΑΤΙ δεν ασχολούνται τα τοπικά portals καθόλου με το πρόβλημα των προστίμων στους Σαμικούς επαγγελματίες;

Το θέμα γνωστοποιήθηκε από το KefaloniaPress και το τοπικό VlahataSamis.

Νομίζουμε ότι δεν γίνεται ούτε καν επαναδημοσίευση!

Σημαίνει κάτι αυτό; Η Σάμη και οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της βρίσκονται σε άλλο νησί; σε άλλο Δήμο;

Δεν λέμε ότι οι συγχωριανοί μας έχουν δίκιο ή άδικο, καθώς το πρόβλημα έχεις και νομικές προεκτάσεις. Αλλά δε κάθε περίπτωση, δεν δικαιούνται οι συγχωριανοί μας υποστήριξη, γνωστοποίηση και Ευαισθητοποίηση στο πρόβλημα αυτό;

Δεν πρέπει να στηριχτούν από όλους για να βρεθεί και να υλοποιηθεί μια σύννομη λύση που δεν θα τους εξουθενώνει οικονομικά;

Αν κάνουμε λάθος ζητάμε συγγνώμη, αλλά αυτήν την παράξενη απουσία διαπιστώνουμε περιδιαβάζοντας τα πιο γνωστά τοπικά portals.

Αναμένουμε...

Ρουπάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.