Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Το πρώτο μας post...

   Ένα blog στο Ρουπάκι - Ένα σταυροδρόμι επικοινωνίας
Ίσως στον ηλεκτρονικό του ίσκιο να δημιουργηθεί ένας ανοιχτός χώρος ανάρτησης πληροφοριών και κατάθεσης σκέψεων, απόψεων και προτάσεων για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις: οικονομία, περιβάλλον, πολιτισμός, αθλητισμός, καθημερινή ζωή.Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν. Ένας χώρος για ανθρώπους από 7 ως 77 χρονών και βάλε..Μια δυνατότητα επικοινωνίας, για ενημέρωση, προβληματισμό και γιατί όχι δραστηριοποίηση…Φιλόξενος τόπος για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, εδώ κοντά και λίγο παραπέρα.Χώρος ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις, αλλά με ευπρέπεια και σεβασμό στον άλλο.

Στείλτε τα κείμενά σας, τις φωτογραφίες σας, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας, στο roupaki@gmail.com. Επιπρόσθετα, τα σχόλια σε όλες τις αναρτήσεις είναι ανοιχτά προς
όλους.
Εμείς σας περιμένουμε, ας μιλήσουμε.

Γιατί Ρουπάκι
Γιατί θέλουμε αυτό το blog να καλύπτει και να αναφέρεται όχι μόνο στην Σάμη, αλλά σε ολόκληρο τον Δήμο μας, γιατί μόνο ως σύνολο μπορούμε να προχωρήσουμε, γιατί κοινές είναι οι προοπτικές μας και κοινά προβλήματα απασχολούν όλα τα χωριά μας.

3 σχόλια:

 1. Δόριζα Τζούλια15 Ιαν 2009, 2:09:00 μ.μ.

  Καλή αρχή εύχομαι κάνοντας ποδαρικό στα σχόλια !
  Καλώς να αρχίσει και καλώς να συνεχιστεί η προσπάθεια σας .
  Θετικό το ότι δίνεται βήμα -διαδικτυακό εν προκειμένω - στους κατοίκους και φίλους της Σάμης και των χωριών .
  Κλείνω με την ελπίδα πως ο χώρος θα γίνει εφαλτήριο διαλόγου και εποικοδομητικών προτάσεων για τον ταλαίπωρο τόπο μας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ17 Ιαν 2009, 12:54:00 π.μ.

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!
  ...ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,Η
  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ,Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ
  ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ Η ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΜΕ
  ΟΣΟ Η ΣΑΜΗ,ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ
  ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ -ΕΜΕΙΣ- ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ
  ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΑΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και σένα Τζούλια κ σένα Σταύρο! Το να βρίσκουμε ανταπόκριση σε αυτή την προσπάθεια και ειδικά από τα πρώτα μας βήματα είναι πολύ σημαντικό για μας. Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε και κείμενά σας για ό,τι σας ενδιαφέρει και σας απασχολεί σχετικά με τον τόπο μας όπως και σχόλια σε μελλοντικές δημοσιεύσεις. Στόχος μας είναι να γίνει αυτό το blog μια πηγή ενημέρωσης αλλά και ένα βήμα ανοιχτού διαλόγου και προβληματισμού. Εμείς το ξεκινάμε και μακάρι όλοι μαζί να το πετύχουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.